Η εταιρεία μας

Η ECOBEST είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη Ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε με σκοπό να ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών της με ένα καινοτόμο, αξιόπιστο και οικονομικό κατασκευαστικό σύστημα.

Η ECOBEST προσφέρει κατασκευές με υψηλό δείκτη ενεργειακής απόδοσης, φιλικές προς το περιβάλλον, οι οποίες ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο στο ιδιαίτερο κλίμα και στις αντισεισμικές απαιτήσεις της χώρας μας.

Χάρη στην ποιότητα και στο χαμηλό κόστος των προϊόντων μας, δραστηριοποιούμαστε με επιτυχία όχι μόνο στην Ελλάδα και στην Κύπρο αλλά έχουμε ξεκινήσει τις πρώτες μας κατασκευές και σε άλλες βαλκανικές χώρες.

Το όραμα μας


Το όραμα μας είναι να αλλάξουμε ριζικά τα δρώμενα στον κατασκευαστικό τομέα, στα Βαλκάνια και στην Κύπρο, με μια πρωτοποριακή, αξιόπιστη και οικονομική πρόταση.

Η ECOBEST είναι ιδιαίτερα περήφανη για τις έρευνες που διεξήχθησαν υπό την αιγίδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και απέδειξαν τις μοναδικές αντισεισμικές ιδιότητες του συστήματος μας.

Με συνεχή έρευνα και σκληρή δουλειά, η εταιρεία μας δημιουργεί προϊόντα υψηλής ποιότητας που αντέχουν στον χρόνο και συμβάλουν ενεργά στην εξοικονόμηση ενέργειας.


Η αποστολή μας

Αποστολή μας είναι να κάνουμε τα όνειρα των πελατών μας πραγματικότητα ικανοποιώντας όλες τους τις ανάγκες, βασιζόμενοι πάντα στην διοίκηση ολική ποιότητας που έχει υιοθετήσει η εταιρεία μας.

Για αυτό έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα ολοκληρωμένο κατασκευαστικό σύστημα που ξεπερνά τις προσδοκίες της αγοράς στην ποιότητα, στην ανθεκτικότητα, στην ταχύτητα τοποθέτησης, στην ενεργειακή απόδοση αλλά και στο σεβασμό προς το περιβάλλον.

Η εταιρεία μας φημίζεται για τον επαγγελματισμό της και για την συνέπεια με την οποία εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της. Οι σχέσεις που χτίζουμε με τους πελάτες μας είναι σχέσεις δυνατές με διάρκεια στον χρόνο όπως ακριβώς και οι κατασκευές μας.