Testim Ballistik

Kompania jonë kreu teste balistike sipas FEMA P-320 & P-361 të Strehimit Kombëtar të Stuhisë (NSSA).

Tashmë një dekadë më parë, shkencëtarët që studionin fenomenin e fenomeneve ekstreme në vendin tonë, siç janë turbinat e erës, kishin theksuar se këto fenomene do të ishin shumë më të fuqishme në të ardhmen dhe do të shkaktonin katastrofa më të mëdha në kalimin e tyre. Ekspertët kanë parashikuar që ndryshimi global i klimës do të krijojë kushte të paqëndrueshmërisë atmosferike në qiellin e vendit tonë dhe tornadot që do të krijohen do të jenë më shumë dhe më të fuqishme se sot. Konfirmimi tragjik i këtij vlerësimi, i cili ishte bërë 10 vjet më parë, ishte incidenti fatal në Halkidiki në korrik 2019.

Këto standarte përshkruajnë dhe konsiderojnë kushtet në të cilat krijimi i një dhome të sigurt në shtëpi ose në një biznes të vogël mund të ndihmojë në sigurimin e mbrojtjes nga dëmtimet dhe vdekjet që mund të shkaktohen nga ngjarje ekstreme të motit. Këto standarte janë mbështetur gjithashtu në të dhëna të shumta meteorologjike por edhe në dëme të regjistruara faktike të ndërtesave ekzistuese nga ndikimi i objekteve në predhat e tyre të jashtme për shkak të erërave të skajshme, të cilat shpesh tejkaluan 252 km / orë (stuhia e kategorisë 5).