Sistemi
ECOBEST


Sistemi i ndërtimit ECOBEST është inovativ, ekonomik dhe i lehtë për t’u përdorur. Zemra e sistemit të ndërtimit ECOBEST janë panelet murale ECOBEST. Panelet ECOBEST përdoren për ndarje të jashtme dhe të brendshme në aplikacione rezidenciale, tregtare dhe industriale. Ato gjithashtu mund të përdoren si izolim termik i jashtëm i ndërtesave, elementë prej betoni ose elementë çeliku që eleminojnë urat termike, si dhe mbetjet e formës së betonit izolues (ICF).


Nëse jeni një industri profesionale ndërtimi apo një individ privat që dëshiron të ndërtojë shtëpinë e tij, ejani të zbulojmë të gjitha mënyrat e mundshme për të punuar si edhe të ndërtojmë të ardhmen së bashku.

Pikat tona të forta

Fleksibiliteti i projektimit

Sistemi ECOBEST lejon ndërtimin e çdo lloj ndërtese, duke ofruar avantazhe si gjatë ndërtimit ashtu edhe gjatë jetës së ndërtesës. Më shumë>>

Placeholder
Placeholder

Mbulimi mbarëkombëtar

Punëtorët tanë të specializuar, si dhe rrjeti ynë i partnerëve të autorizuar, mund të mbulojnë çdo nevojë prodhuese edhe në pjesët më të largëta të vendit tonë.

Zhvillimi i gjelbër

Sistemi i ndërtimit ECOBEST duke përdorur aftësitë e tij të projektimit të kombinuara me standardet e tij të larta të efikasitetit të energjisë mundëson ndotje të ulët të mjedisit. Më shumë>>

Placeholder

Σχεδιαστική Ευελιξία

Το σύστημα ECOBEST επιτρέπει την κατασκευή οποιουδήποτε τύπου κτηρίου, προσφέροντας πλεονεκτήματα τόσο κατά την διάρκεια κατασκευής όσο και κατά την διάρκεια ζωής του κτηρίου. Περισσότερα >>

Placeholder

Πανελλαδική Κάλυψη

Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας καθώς και το δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών, μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε κατασκευαστική ανάγκη ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα μέρη της χώρας μας.

Placeholder

Πράσινη Ανάπτυξη

Το σύστημα κατασκευής ECOBEST εκμεταλλευόμενο τις αυξημένες σχεδιαστικές του ικανότητες σε συνδυασμό με τα υψηλά πρότυπα της ενεργειακής του απόδοσης, προσφέρει κατασκευές χαμηλού περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Περισσότερα>>

Placeholder
0
NGA


0
VITET E EKSPERIENCËS
0+
NDËRTESA

0+
ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑΣ

Misioni ynë

është të përmbushë ëndrrat dhe pritjet tuaja


στην ανθεκτικότητα

στην άμεση εξυπηρέτηση

στην ενεργειακή απόδοση

στην ποιότητα

στην ταχύτητα τοποθέτησης

στην καλή επικοινωνία

στην αξιοπιστία

στον επαγγελματισμό


Kërkime
Universitare


Ne po ndryshojmë të dhënat në sektorin e ndërtimeve, duke u mbështetur gjithmonë në rezultatet e matjeve eksperimentale, në kuadër të programeve kërkimore që kemi realizuar në Universitetin Kombëtar Teknik të Athinës (NTUA) dhe Qendrën për Burime të Rinovueshme dhe Konservimin e Energjisë.


0+
TESTET SIZMIKE
Shikoni Videot
0+
TESTET E TRANSPARENCËS TERMIKE
Shikoni Videot

Testet ballistike sipas FEMA Standardit P-320 & P-361 të Strehimit Kombëtar të Stuhisë (NSSA).


0+
TESTET BALLISTIKE
Shikoni Videot

Përfitimet

Tërmet


Instalim I Shpejtë


Rezistent Ndaj Zjarrit


Kursimi I Energjisë


Ekonomik


I Papërshkueshëm Nga Zëri


Ekologjik


Peshë E Lehtë


Elastik


Partnerët tanë na tregojnë

Cfarë thonë klientët tanë për ne

"Ata jane profesioniste"

"Ne flemë qetësisht"

"Pune e pabesueshme,e shpejte dhe e pastër"

"Krejtësisht i kënaqur"

Arkitektët thonë se:

"Ajo funksionon kaq mire

si ne beton ashtu edhe

në ndërtime strukturore celiku"

"Sistemi i mureve ECOBEST është mënyra e vetme"

"Fleksibiliteti arkitektonik kosto e ulet"

"Instalim i shpejtë"

"Shmangia e carjeve"

Ndërtuesit thonë:

"Instalimi ka izolim absolut"

"Izolim 4 here me I madh"

"Shpejtesia e konstruksionit"

"Aplikimi I duhur"

"Lidhje e shkelqyer mes muratures dhe kornizes metalike"

"Zgjidhja me e mire"

"Standarte të larta të konstruksionit"

"Cilesia"

"Përfundim i përsosur"

"Peshë e lehtë"

"Ulja e ngarkesës sizmike"

"Lidhje e përkryer"

Disa nga projektet tona

Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
PlaceholderPlaceholderPlaceholderPlaceholder

Contact us

Kontaktoni me ne!